• Negativan uticaj pandemije i na Kuću Vojnovića

  Da je pandemija virusa Covid19 negativno uticala na rad kulturnih ustanova, potvrđuje nam i sve manji broj posetilaca u galeriji Vojnović. Usled nepovoljne epidemiološke situacije i zabrane okupljanja, otkazana su tradicionalna otvaranja izložbi petkom u 19h, iako je galerija i dalje otvorena za posetioce. Kustos Sanja Sajfert, za IN Medija, navodi da je na smanjen […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Da je pandemija virusa Covid19 negativno uticala na rad kulturnih ustanova, potvrđuje nam i sve manji broj posetilaca u galeriji Vojnović.

  Usled nepovoljne epidemiološke situacije i zabrane okupljanja, otkazana su tradicionalna otvaranja izložbi petkom u 19h, iako je galerija i dalje otvorena za posetioce.

  Kustos Sanja Sajfert, za IN Medija, navodi da je na smanjen nivo poseta umnogome uticao i online režim nastave u osnovnim i srednjim školama, te se iz tog razloga trenutno ne organizuju đačke posete.

  I pored trenutnih izazova sa kojima se suočavaju, u galeriji je od početka godine organizovano preko 7 izložbi, a neke od  njih su: ‘Stari zanati, novo zanimanje’, ‘U manastiru’, Izložba slika Nore Ljubanović Evetović i mnoge druge.

  Autor: Mirjana Barićak

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]