• Nemanja Milojević: Lov na šakale je jedna topla ljudska priča

  Sedamnaesta po redu „Šakalijada“ koja će, u subotu 5. februara,  biti održana u Novom Slankamenu okupiće oko 250 zaljubljenika u lov i prirodu iz zemlje i inostranstva, najavljeno je iz opštinske uprave. Kako se navodi, lov na šakala u Novom Slankamenu ima dugu tradiciju. od skoro dve decenije dok manifestacija poslednjih devet godina ima međunarodni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nemanja Milojević: Lov na šakale je jedna topla ljudska priča

  Sedamnaesta po redu „Šakalijada“ koja će, u subotu 5. februara,  biti održana u Novom Slankamenu okupiće oko 250 zaljubljenika u lov i prirodu iz zemlje i inostranstva, najavljeno je iz opštinske uprave.

  Kako se navodi, lov na šakala u Novom Slankamenu ima dugu tradiciju. od skoro dve decenije dok manifestacija poslednjih devet godina ima međunarodni karakter .

  Youtube kanal Inđijska panorama : Šakalijada Novi Slankamen 2019.

  Šef kabineta predsednika opštine Inđija Nemanja Milojević je na konferenciji za novinare u zgradi opštine rekao da je Šakalijada zapravo topla ljudska priča

  Ovakve manifestacije su dobre stvari da ljudi razmenjuju iskustva, ideje Nije to samo lov to je nešto što spaja ljude, zbližava ljude, omogućava da se upoznaju. To je zapravo jedna pre svega topla ljudska priča koju nosi ova celokupna manifestacija.- kazao je Milojević.

   Na Šakalijadi, navode iz opštinske uprave, učesnici moraju biti vakcinisani i sa validnim sertifikatom. Program će biti organizovan uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Ii opštinske uprevu su uputili apel svim učesnicima u lovu da vode računa o bezbednosti prilikom lova.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI