• Neplaćeni bendovi sa Beer Festa dobiće svoje pare, a novi festival najavljen je za avgust

  Organizatori festivala Belgrade Beer Fest najavili su da kompanija Sky Music preuzima brend te manifestacije, kao i da će zaostala dugovanja prema bendovima koji su nastupili na festivalu 2021. godine biti isplaćena u potpunosti, piše portal Balkan Rock. Najavivši preuzimanje brenda “Belgrade Beer Fest”, osnivač kompanije Sky Music Milenko Škarićre kao je da finansijski problemi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Neplaćeni bendovi sa Beer Festa dobiće svoje pare, a novi festival najavljen je za avgust

  Organizatori festivala Belgrade Beer Fest najavili su da kompanija Sky Music preuzima brend te manifestacije, kao i da će zaostala dugovanja prema bendovima koji su nastupili na festivalu 2021. godine biti isplaćena u potpunosti, piše portal Balkan Rock.

  Najavivši preuzimanje brenda “Belgrade Beer Fest”, osnivač kompanije Sky Music Milenko Škarićre kao je da finansijski problemi dosadašnjeg organizatora, Beogradske kulturne mreže (BKM), doveli do problema sa isplatama honorara muzičarima i najavio da će Sky Music isplatiti zaostala dugovanja, koja za 62 benda iznose oko 6 miliona dinara.

  – U potpunosti nameravamo da svojim sredstvima svim izvođačima nadoknadimo njihove honorare. Ovim putem pozivam sve izvođače da nam se od sutra obrate putem svojih bookera, mi ćemo sa svakim pojedinačno sačiniti ugovor i u potpunosti isplatiti sredstva koja im se duguju – rekao je Škarić i dodao da Sky korporacija nije imala nikave veze sa organizacijom festivala 2021. godine.

  Direktor BKM, koja je bila dosadašnji organizator Belgrade Beer Festa,Vladica Radević rekao je da je revolt bendova opravdan i priznao da se Beogradska kulturna mreža nalazi pred bankrotom, zbog višemilionskih dugovanja.

  Zbog toga su se, kako je rekao, obratili kompaniji Sky Music, “kojoj već duguju oko 55 miliona dinara za opremu i tehničku produkciju”.

  Belgrade Beer Fest biće održan od 18. do 21. avgusta, najavio je Sky Music

  Rokenrol pobuna

  Veliki broj domaćih bendova koji su u avgustu 2021. godine nastupili na festivalu Belgrade Beer Fest izašao je u javnost 24. marta sa zajedničkim saopštenjem u kojem su naveli da taj beogradski festival do danas nije isplatio ugovorom dogovorene honorare za nastupe.

  – Prave se mrtvi, ne obaveštavajući nas gde je zapelo, kako je smelo da zapne i kada ćemo biti isplaćeni – navodi se u zajedničkom saopštenju bendova, objavljenom na njihovim zvaničnim Facebook profilima.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/beer-fest-i-dalje-nije-isplatio-muzicare/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika