• Neposredna nastava nakon prolećnog raspusta

  Za učenike osnovnih i srednjih škola koji nastavu pohađaju po vojvođanskom školskom kalendaru, u utorak 26. aprila počinje nastava, nakon prolećnog raspusta. Đaci će ponovo odmarati i za prvomajske praznike, a kako Prvi maj pada u nedelju, neradni će biti ponedeljak i utorak, 2. i 3. maj. U svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji, koje od […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Neposredna nastava nakon prolećnog raspusta

  Za učenike osnovnih i srednjih škola koji nastavu pohađaju po vojvođanskom školskom kalendaru, u utorak 26. aprila počinje nastava, nakon prolećnog raspusta.

  Đaci će ponovo odmarati i za prvomajske praznike, a kako Prvi maj pada u nedelju, neradni će biti ponedeljak i utorak, 2. i 3. maj.

  U svim osnovnim i srednjim školama u Srbiji, koje od utorka, 26. aprila 2022. godine učenici će nastavu pohađati neposredno, odlučio je Tim za škole.

  Prema podacima iz nadzora preuzetim iz elektronskog sistema „Servis javnog zdravlja“ u nedelji od 15. do 20. aprila 2022. godine broj obolele dece školskog uzrasta od 6 do 18 godina je bio 327 (0.05%) obolelih.

  – U osnovnim i srednjim školama na teritoriji Republike Srbije, nije bilo odeljenja, koja su promenila način organizacije rada sa neposrednog rada na onlajn nastavu u poslednjih pet kalendarskih dana. Samo je jedno odeljenje koje je zbog najmanje dva slučaja infekcije učenika u odeljenju promenilo način organizacije rada sa neposrednog na kombinovani model u poslednjih pet kalendarskih dana i nije bilo grupa u kojoj se iz kombinovanog modela nastave prešlo na onlajn u poslednjih pet kalendarskih dana. – saopštilo je ministarstvo prosvete.

  Epidemija korona virusa produžila je školskugodinuza tri dana zbog pomeranja jesenjeg i sretenjskog raspusta, pa će umesto do 21. juna trajati do 24. juna.

  Za učenike osmog razreda drugo polugodište se završava 10. juna, za maturatne gimnazija 27. maja, a đaci završnih razreda trogodišnjih i četvorogodišnjih srednjih stručnih škola sa nastavom završavaju 3. juna.

  IN Medija

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/pocinje-prolecni-raspust-za-ucenike-iz-vojvodine/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Vojvodina: Toplotni talas do 21. jula

  Nа оsnоvu nајnоviјеg prоgnоstičкоg mаtеriјаlа, do 21. jula postoje uslоvi zа pојаvu tоplоtnоg tаlаsа nа vеćini tеritоriје […]