• Nestašica svih krvnih grupa

  Crveni krst Inđija i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuju redovnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u u utorak 26. aprila, od 16 do 19 sati u Domu zdravlja „dr Milorad Mika Pavlović“. Prema rasporedu planiranih akcija dobrovoljnog davalaštva u maju su organizovane tri redovne akcije, u ponedeljak 2. maja, kao i 9. i 23. maja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nestašica svih krvnih grupa

  Crveni krst Inđija i Zavod za transfuziju krvi Vojvodine organizuju redovnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi u u utorak 26. aprila, od 16 do 19 sati u Domu zdravlja „dr Milorad Mika Pavlović“.

  Prema rasporedu planiranih akcija dobrovoljnog davalaštva u maju su organizovane tri redovne akcije, u ponedeljak 2. maja, kao i 9. i 23. maja u Domu zdravlja u Inđiji. Dobrovoljni davaoci krv mogu dati u dva termina od 8 do 12 sati i od 16 do 19 sati.

  – U maju nas očekuju i vanredne akcije, jer su nestašice svih krvnih grupa, posebno RH0. Za sad nisu poznati termini vanrednih akcija a održavaće se najverovatnije subotom na trgu kod pošte, gde će se krv davati u transfuziomobilu. – kaže za IN Medija Mirela Sedlan sekretar Crvenog krsta Inđija.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]