• Nestašica zaliha krvi

  Crveni Krst Inđije u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, organizovao je dobroboljno davalaštvo krvi u Inđiji. Transfuziomobil je u prepodnevnim satima bio na punktu u centru grada odnosno na Trgu kod pošte a od 15 do 18 časova seli se u „Fashon Big centar outlet“ u Inđiji. -Iako lider u Vojvodini kada je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nestašica zaliha krvi

  Crveni Krst Inđije u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, organizovao je dobroboljno davalaštvo krvi u Inđiji.

  Transfuziomobil je u prepodnevnim satima bio na punktu u centru grada odnosno na Trgu kod pošte a od 15 do 18 časova seli se u „Fashon Big centar outlet“ u Inđiji.

  -Iako lider u Vojvodini kada je davalaštvo krvi u pitanju, Inđija se danas slabo odazvala akciji- kažu iz inđijskog Crvenog Krsta.

  Letnji period je standardno praćen deficitom rezervi krvi

  -U ovom trenutku defivitarne su sve krvne grupe, svaki davalac je važan- kažu za IN Medija iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine.

  Sledeće davalaštvo i prilika da inđinčani pomognu je u ponedeljak 23.avgusta u prostorijama Doma zdravlja Inđija od 16 časova.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]