• Netfliks otkazao popularnu seriju „1899“ posle samo jedne sezone

  Striming servis Netfliks otkazao je seriju 1899 posle samo jedne sezone, koja je završena velikim obrtom čiji konačan rasplet, po svemu sudeći, nikada nećemo saznati. – Teška srca moramo da vam kažemo da 1899. neće biti obnovljena. – objavili su na Instagramu koautori serije Baran bo Odar i Žantje Fris, a prenosi Total Film. – […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Netfliks otkazao popularnu seriju „1899“ posle samo jedne sezone

  Striming servis Netfliks otkazao je seriju 1899 posle samo jedne sezone, koja je završena velikim obrtom čiji konačan rasplet, po svemu sudeći, nikada nećemo saznati.

  Teška srca moramo da vam kažemo da 1899. neće biti obnovljena. – objavili su na Instagramu koautori serije Baran bo Odar i Žantje Fris, a prenosi Total Film.

  Voleli bismo da smo završili ovo neverovatno putovanje sa drugom i trećom sezonom kao što smo uradili sa Darkom. Ali ponekad stvari ne ispadnu onako kako ste planirali. Takav je život. Znamo da će ovo razočarati milione fanova. Ali želimo da vam se od srca zahvalimo što ste bili deo ove divne avanture. – naveli su oni u zajedničkoj izjavi.

  Serija je na Netfliksu objavljena 17. novembra i prati sudbonosno putovanje Kerberosa, parobroda sa imigrantima koji su krenuli iz Evrope u Njujork na pragu 20. veka. Međutim, poslednja epizoda prve sezone završila se velikim obrtom čiji konačan rasplet, po svemu sudeći, nećemo nikada saznati.

  Izvor: N1

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA