• Netfliks snima seriju o Đokovićevim nedaćama u Australiji

  Situacija u kojoj se našao Novak Đoković proteklih desetak dana biće ekranizovana u formi dokumentarne serije na Netfliksu, navodi „Sportsmejl“, prenosi RTS. Filmska ekipa već se nalazi u Australiji i snima najburniji početak teniske sezone proteklih godina, zbog drame koja je zadesila srpskog asa. Serija o Đokoviću biće rađena po uzoru na dokumentarac o Formuli […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Netfliks snima seriju o Đokovićevim nedaćama u Australiji
  Foto: Pixabay

  Situacija u kojoj se našao Novak Đoković proteklih desetak dana biće ekranizovana u formi dokumentarne serije na Netfliksu, navodi „Sportsmejl“, prenosi RTS.

  Filmska ekipa već se nalazi u Australiji i snima najburniji početak teniske sezone proteklih godina, zbog drame koja je zadesila srpskog asa.

  Serija o Đokoviću biće rađena po uzoru na dokumentarac o Formuli 1 – Drive to Survive, čiji će izvršni producent Džejms Gej Ris raditi i na dokumentarcu o srpskom teniseru, piše RTS.

  Pixabay

  Sportsmejl saznaje da će ekipa pratiti dešavanja na i oko terena tokom sezone i imaće pristup svlačionicama i drugim prostorijama koje su obično van domašaja kamera.

   Producentska kuća „Box to Box“, poznata po svom pristupu snimanja sportskih dešavanja iza kulisa, serijalom „Born to Survive“ osvežila je i oporavila Formulu 1 i privukla nove obožavaoce.

  Naslovna: Pixabay

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Sutra “Otvoreni Kros Srema”

  “Otvoreni Kros Srema“ po 42. put biće održan u subotu 6. aprila 2024. godine u Sportskom centru „Leje“ u Inđiji sa početkom u 11 časova. […]