• Netflix ispunio želju: Predstavili opciju koju su korisnici dugo tražili

  Netflix je odlučio da obraduje svoje korisnike i uvede opciju koju su dugo tražili. Radi se o dugmetu koje izgleda kao dva palca gore, a svrha opcije je pomoći algoritmu da bolje razume vaš ukus i poboljša predloge serija i filmova. U svom saopštenju, kompanija je rekla da novo dugme pruža način da ih članovi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Netflix ispunio želju: Predstavili opciju koju su korisnici dugo tražili

  Netflix je odlučio da obraduje svoje korisnike i uvede opciju koju su dugo tražili.

  Radi se o dugmetu koje izgleda kao dva palca gore, a svrha opcije je pomoći algoritmu da bolje razume vaš ukus i poboljša predloge serija i filmova.

  U svom saopštenju, kompanija je rekla da novo dugme pruža način da ih članovi obaveste koje vrste serije i filmova žele, a algoritm će početi da preporučuje još više takvog sadržaja.

  Razlika između opcije jednog i dva palca jeste u tome da li se korisnicima samo sviđa neki sadržaj ili ga „vole“, objasnili su iz kompanije.

  Iz Netflixa dodaju da je dupli palac gore način za fino podešavanje preporuka. Nova opcija se može pronaći pored lajk i dislajk opcija na TV-u, vebu i aplikacijama za android i iOS.

  – Dupli palac na gore nam govori šta vam se baš dopalo i pomaže nam da budemo još konkretniji sa našim preporukama – piše u saopštenju kompanije.

  Pogledajte još:
  Netflix ponovo podiže cene pretplate, prvo u Americi (16.02.2022.)
  Najbolji sajtovi za besplatno gledanje filmova i serija – legalno (27.03.2022.)
  Google upozorio: Ove popularne aplikacije su opasne, odmah ih obrišite (12.04. 2022.)

  Striming gigant je predstavio standardno lajk i dislajk dugme još 2017., kada su napustili prethodni sistem ocenjivanja sa pet zvezdica.

  Fanovi Netflixa su oduševljeno reagovali na vest na društvenim mrežama.

  Stefan Simonović/ nova.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI