• Nevreme pogodilo Inđiju

  Posle olujnog nevremena koje je, juče nešto posle 19 časova, zahvatilo opštinu Inđija, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Кomunalac“ i JP „Inđija put“ izašle su na teren i kako bi sanirali štetu na ulicama Inđije, saopšteno je iz lokalne samouprave. Pokret Građanin objavio je sinoć fotografije u kojima se vidi da su grane drveća, u Železnićkoj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nevreme pogodilo Inđiju

  Posle olujnog nevremena koje je, juče nešto posle 19 časova, zahvatilo opštinu Inđija, ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Кomunalac“ i JP „Inđija put“ izašle su na teren i kako bi sanirali štetu na ulicama Inđije, saopšteno je iz lokalne samouprave.

  Pokret Građanin objavio je sinoć fotografije u kojima se vidi da su grane drveća, u Železnićkoj ulici,  kod „Toyo Tires arene“ pale na parkirana vozila .

  Foto: GrađanIN

  Čitaoci IN Medije javili su da je oboreno stablo u Ulici Jug Bogdana, Takođe, nevreme je napravilo značajnu štetu i u ostalim naseljenm mestima opštine Inđija.

  Još uvek se ne zna koliku je štetu napravilo sinoćno nevreme. U toku dana se očekuje više informacija iz lokalne samouprave.

  Foto: Opština Inđija

  Predsednik Pokrajinske vlade, Igor Mirović, zakazao je sednicu Pokrajinske vlade, kako bi se sagledale posledice nevremena koje je pogodilo Vojvodinu.

  Upravo sam za četvrrtak u 12 časova zakazao vanrednu sednicu Pokrajinske vlade na koju sam pozvao i članove Pokrajinskog štaba za vanredne situacije sa ciljem da dobijemo prve informacije o posledicama i procene nastale štete od velikog nevremena i da što pre pomognemo lokalnim samoupravama da štetu poprave. Tražim da sve službe punim kapacitetima pomognu u saniranju posledica za šta ćemo već od sutra obezbediti dodatna sredstva. – navodi se na Instagram profilu Igora Mirovića a prenosi RTV.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Rukomet: Žеlеzničar i Crvеna zvеzda za trofеj

  Finalni duеl Kupa Srbijе za rukomеtašicе odigraćе sе sutra u 18 sati, a snagе ćе odmеriti Žеlеzničar iz Inđijе i bеogradska Crvеna zvеzda. Mеč sе igra u Sportskom cеntru u […]