• Nezavisni odbornik Milorad Savić zvanično je pristupio Narodnoj stranci

  Nekadašnji član Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Inđije, Milorad Savić koji je isključen iz stranke jer je učestvovao na protestima protiv vlasti, potpisao je danas pristupnicu za Narodnu stranku Vuka Jeremića, potvrđeno je IN Medija iz opštinskog odbora ove stranke. Milorad Savić, za IN Medija kaže da je od početka mandata u lokalnom parlamentu bio […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nezavisni odbornik Milorad Savić zvanično je pristupio Narodnoj stranci

  Nekadašnji član Socijalističke partije Srbije (SPS) iz Inđije, Milorad Savić koji je isključen iz stranke jer je učestvovao na protestima protiv vlasti, potpisao je danas pristupnicu za Narodnu stranku Vuka Jeremića, potvrđeno je IN Medija iz opštinskog odbora ove stranke.

  Milorad Savić, za IN Medija kaže da je od početka mandata u lokalnom parlamentu bio samostalni odbornik ali da će do kraja ovog saziva zastupati interese Narodne stranke, čiji je sada član.

  Do danas sam u lokalnom parlamentu nastuao kao nezavisni odbornik od danas pa do kraja mandata, zastupaću interese Narodne stranke. – objašnjava Savić.

  Savić je mandat odbornika osvojio na izborima 21. juna 2020. godine, kada je SPS u Inđiji dobila tri mandata, među kojima je i Savić koji je bio drugi na izbornoj listi.

  Nisam želeo da vratim mandat Socijalističkoj partiji Srbiji jer sam kao odbornik vlasnik svog mandata. Kao što sam rekao, nastupao sam samostalno.

  Podsetimo, o Miloradu Saviću i prelasku u Narodnu stranku su mediji pisali u julu 2020. godine međutim, lider te stranke Vuk Jeremić je neposredno nakon objave vesti na svom tviter nalogu napisao da je reč o lažnoj vesti.

  Žao mi je što moram da razočaram hejtere, ali mi nismo, niti ćemo biti kao drugi. Mi držimo reč. – istakao je tada Jeremić.

  Kako IN Medija saznaje, rukovodstvo Narodne stranke upoznato je sa potpisanom pristupnicom Milorada Savića i lokalni odbor je dobio “zeleno svetlo” da ovaj samostalni odbornik od sada interese stranke zastupa u lokalnom parlamentu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika