• Nije ljudski ali je napredno

  Muž šefice odborničke grupe SNS u periodu 2016 – 2020 godine i sadašnje poslanice u Pokrajinskoj vladi Radmila Mitrović u inđijskom Domu zdravlja ovog vikenda demonstrirao je bahatost nad pacijentima koji su čekali na primanje terapije. Dragan Mitrović, muž pomenute SNS visokopozicionirane funkcionerke, inače zaposlen u Domu zdravlja na mestu „IT Podrška“, naočigled svih pacijenata […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nije ljudski ali je napredno
  Foto: IN Medija

  Muž šefice odborničke grupe SNS u periodu 2016 – 2020 godine i sadašnje poslanice u Pokrajinskoj vladi Radmila Mitrović u inđijskom Domu zdravlja ovog vikenda demonstrirao je bahatost nad pacijentima koji su čekali na primanje terapije.

  Dragan Mitrović, muž pomenute SNS visokopozicionirane funkcionerke, inače zaposlen u Domu zdravlja na mestu „IT Podrška“, naočigled svih pacijenata kojih je u tom trenutku bilo desetak, ušao je u čekaonicu, ulazio iz ordinacije u ordinaciju dok ga je čekao stariji čovek koga je on doveo.

  Bez ikakvog obraćanja osoblju ili pacijentima Mitrović je kao da je reč o njegovoj privatnoj zdravstvenoj ustanovi, za vreme pauze, šetao po ordinacijama i na kraju uveo starijeg gospodina preko svakog reda ili bilo čije dozvole.

  U tom trenutku u čekaonici su bile dve žene koje su teško disale i čekale su svoj red na infuziju, tri starija čoveka koji su čekali previjanje, žena koja je očajnički čekala kraj pauze da bi joj lekari pomogli oko bolesne ćerke, sva u suzama i panici žena je čekala, stariji gospodin koji je čekao da dobije infuziju, mladić za injekciju, mlada devojka koja je takođe čekala injekciju u tom trenutku u čekaonici je bio i novinar IN Medija, kao pacijent koji čeka terapiju.

  Mimo svih pacijenata i protokola drčno i uzdignute glave promarširao je Mitrović vođen pravom za koje samo on zna da ima dok su pacijenti nemo posmatrali šta se dešava.

  Ćutalo je i osoblje, kao da je sasvim normalno i očekivano da se na tom mestu pokaže čije je zdravlje vredno manje ili više, ko je moćan i može da otvara sva vrata.

  Potom je prijem pacijenata krenuo planiranim redom za pacijenta bez poslaničkog imuniteta.

  AUTOR: Verica Marinčić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI