• Noćni bazar u Beški

  Beščane 16. i 17. jula, od 17 – 23 sata, na trgu Danice Jovanović očekuje prvi Noćni bazar čiji je pokrovitelj opština Inđija dok su organizatori MZ Beška i Turistička organizacija opštine Inđija.. U maniru Novosadskog noćnog bazara, biće raznih domaćih špecija, pića, muzike, unikatnih ručno rađenih proizvoda i odličnog provoda za sve generacije. Noćni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Noćni bazar u Beški

  Beščane 16. i 17. jula, od 17 – 23 sata, na trgu Danice Jovanović očekuje prvi Noćni bazar čiji je pokrovitelj opština Inđija dok su organizatori MZ Beška i Turistička organizacija opštine Inđija..

  U maniru Novosadskog noćnog bazara, biće raznih domaćih špecija, pića, muzike, unikatnih ručno rađenih proizvoda i odličnog provoda za sve generacije.

  Noćni bazar je manifestacija koja posetiocima pruža mogućnost upoznavanja sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima brojnih proizvođača i izlagača.

  Beščane ali i ostale posetioce očekuje mnogo domaćih delicija, vrhunskog vina, zanatskog piva, raznih rukotvorina, nakita i aksesoara, prirodne kozmetike, muzike i odličnog provoda navodi se u pozivu.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija