• Nova ekonomija: IT park u Inđiji na prvom mestu Top tri indijskih investicija u Srbiji

  Predsednica Indije Draupadi Murmu boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Nova ekonomija podseća na najveće indijske investicije u Srbiji, prema podacima sa sajta Ministarstva spoljnih poslova Srbije. Prema pisanju portala, na prvom mestu je IT park u Inđiji . Kompanija „Embassy Group” iz Bangalora investirala je u izgradnju IT parka u Inđiji. Portal navodi da je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nova ekonomija: IT park u Inđiji na prvom mestu Top tri indijskih investicija u Srbiji

  Predsednica Indije Draupadi Murmu boravi u zvaničnoj poseti Srbiji. Nova ekonomija podseća na najveće indijske investicije u Srbiji, prema podacima sa sajta Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

  Prema pisanju portala, na prvom mestu je IT park u Inđiji . Kompanija „Embassy Group” iz Bangalora investirala je u izgradnju IT parka u Inđiji. Portal navodi da je ovo najveći indijski investitor u Srbiji.

  Zatim sledi,  montaža traktora u Boljevcu. Indijske kompanije su posebno interesovanje pokazale za industriju traktora. „Sonalika Group“ je 2012. zaključila ugovor o strateškom partnerstvu sa „Agromehanikom“ iz Boljevca (montažna linija za traktore „Solis“ puštena je u rad 2014);

  Na trećem mestu je fabrika traktora IMT. Kompanija „Tractors and Farm Equipment Limited“      (TAFE; u sastavu „Amalgations Group“) kupila je 2018. Industriju mašina i traktora (IMT) Beograd.

  Naslovna: buducnostsrbijeav

  Izvor: Nova ekonomonija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija