Nova prilika za lakši beg u inostranstvo – besplatna obuka za jedno od najtraženijih zanimanja na svetu

Ukoliko ste spremni za intenzivno učenje i brzu prekvalifikaciju, pruža vam se prilika da se obučite u jednom od najtraženijih zanimanja u Srbiji, ali i Evropskoj Uniji i širom sveta. Zbog sve veće potrebe za kvalitetnim i obučenim kadrovima, Ustanova Studentski centar „Beograd“, raspisala je konkurs za besplatnu obuku u jednom od deficitarnih zanimanja – […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Nova prilika za lakši beg u inostranstvo – besplatna obuka za jedno od najtraženijih zanimanja na svetu

Ukoliko ste spremni za intenzivno učenje i brzu prekvalifikaciju, pruža vam se prilika da se obučite u jednom od najtraženijih zanimanja u Srbiji, ali i Evropskoj Uniji i širom sveta.

Zbog sve veće potrebe za kvalitetnim i obučenim kadrovima, Ustanova Studentski centar „Beograd“, raspisala je konkurs za besplatnu obuku u jednom od deficitarnih zanimanja – budućih kuvara.

– Obuka je besplatna i traje devet meseci i mogu se prijaviti stariji od 18 godina. Potrebno je da imaju minimum završenu osnovnu školu. Za najbolje polaznike biće obezbeđeno zaposlenje – piše u oglasu Studentskog centra Beograd.

Prijava na konkurs traje do 10. septembra ove godine, a prijavni formular se nalazi na OVOM LINKU.

– Tokom programa polaznici će moći da steknu znanja i veštine korišćenja odgovarajuće opreme, sredstava i pribora za rad, načina pripreme hrane, poznavanje vrsta mesa, voća i povrća i načina njihove obrade, znanja i veštine u oblasti zaštite i čuvanja hrane i održavanje higijene, kao i poznavanje i primena HACCP standarda – stoji u objavljenom oglasu.

Obuka je podeljena u dva dela: teorijski (u trajanju od 117 časova) i praktični (ukupno 801 čas) koji će biti obavljan „u restoranima masovne ishrane i a la card restoranima i hotelima“.

Oglas nije namenjen samo Beograđanima, pa je za sve polaznike obuke, pored toplog obroka i naknade za praktičan rad, najavljeno i plaćanje troškova prevoza.

Kako se dodaje, biće odabrano 15 polaznika. Nnakon završene obuke oni će steći treći stepen stručne spreme i dobiti Sertifikat stručne osposobljenosti za kuvara, a najboljima će biti obezbeđeno zaposlenje.

PROČITAJTE JOŠ:

https://multisite.radio021.rs/inmedija2/bez-roditeljskog-dodatka-ako-deca-nisu-vakcinisana/

Radovan Nikolić (IN Medija)

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Servisne informacije

Produžena zabrana saobraćaja na deonici Golubinci – Stara Pazova centar

Saobraćaj će i dalje biti zabranjen na deonici Golubinci – Stara Pazova (centar) jer se pomera rok za završetak radova. „Putevi Srbije“ navode da će se do 30. novembra odvijati radovi u zoni nadvožnjaka u Staroj Pazovi, (a u sklopu radova na modernizaciji železničke pruge Beograd – Novi Sad – Subotica), na državnom II A […]