• Nove cene goriva od 15 sati

  Nova maksimalna cena evro dizela narednih sedam dana biće 196,3 dinara, dok će evro premijum koštati 174,10 dinara, objavilo je Ministarstvo trgovine. Ove cene počeće da važe danas od 15 časova. Do tada, važe cene ustanovljene prošlog petka, po kojima je dizel bio 196,4 dinara a benzin 174,20 dinara. Vlada Republike Srbije ograničila je maksimalnu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nove cene goriva od 15 sati

  Nova maksimalna cena evro dizela narednih sedam dana biće 196,3 dinara, dok će evro premijum koštati 174,10 dinara, objavilo je Ministarstvo trgovine.

  Ove cene počeće da važe danas od 15 časova.

  Do tada, važe cene ustanovljene prošlog petka, po kojima je dizel bio 196,4 dinara a benzin 174,20 dinara.

  Vlada Republike Srbije ograničila je maksimalnu cenu naftnih derivata, ova Uredba produžena je do kraja aprila.

  Uredba o ograničenju maksimalne maloprodajne cene derivata doneta je , kako su istakli u Ministarstvu, u cilju zaštite domaćih potrošača usled velikih poremećaja na globalnom tržištu cena sirove nafte i derivata i da su ovakve uredbe donele i neke države u regionu, poput Mađarske, Crne Gore, Hrvatske.

  Dopunjena Uredba je usvojena 17. marta na mesec dana, ali je Vlada odlučila da je dodatno produži. Prva Uredba o ograničenim maloprodajnim cenama evrodizela i benzina usvojena je 10. februara.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]