• Nove cene goriva, važiće do 19. avgusta

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je nove cene goriva koje će važiti do 19. avgusta kada će biti objavljen novi cenovnik. Maksimalna cena evro dizela narednih sedam dana biće 207 dinara, a maksimalna cena benzina evro premijum BMB 95 biće 180 dinara za litar. Cena dizela je, u odnosu na ovonedeljne cene, snižena dva […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nove cene goriva, važiće do 19. avgusta

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija objavilo je nove cene goriva koje će važiti do 19. avgusta kada će biti objavljen novi cenovnik.

  Maksimalna cena evro dizela narednih sedam dana biće 207 dinara, a maksimalna cena benzina evro premijum BMB 95 biće 180 dinara za litar.

  Cena dizela je, u odnosu na ovonedeljne cene, snižena dva dinara, a četiri dinara je pojeftinio benzin.

  Najviša maloprodajna cena evrodizela, prema uredbi koju je propisala Vlada Srbije, dobija se kada se prosečna veleprodajna cena ovog derivata uveća za sedam dinara.

  Na isti način obračunava se i maksimalna cena evro premijuma BMB 95 – prosečna veleprodajna cene ovog derivata na teritoriji Srbije uvećana za sedam dinara.

  Prethodne nedelje evrodizel je koštao najviše 209 dinara po litru, a benzin 184 dinara.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]