• Nove dojave o bombama: Ovaj put u pet beogradskih škola

  Ministarstvo prosvete saopštilo je da su dojave o podmetnutoj bombi stigle jutros na elektronske adrese pet škola na teritoriji Beograda, tri srednje i dve osnovne. Dojave su stigle na mejl adrese Medicinske škole na Zvezdari, Trinaeste beogradske gimnazije, Srednje škole „Barajevo“, kao i na adrese dve osnovne škole – „Pavle Popović“ u Vraniću i „Branislav […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nove dojave o bombama: Ovaj put u pet beogradskih škola

  Ministarstvo prosvete saopštilo je da su dojave o podmetnutoj bombi stigle jutros na elektronske adrese pet škola na teritoriji Beograda, tri srednje i dve osnovne.

  Dojave su stigle na mejl adrese Medicinske škole na Zvezdari, Trinaeste beogradske gimnazije, Srednje škole „Barajevo“, kao i na adrese dve osnovne škole – „Pavle Popović“ u Vraniću i „Branislav Nušić“ na Voždovcu.

   Ekipe MUP-a su na terenu, učenici i zaposleni su evakuisani, a nakon okončanja kontradiverzionog pregleda, učenici će biti vraćeni u klupe, nakon potvrde da je bezbedno.

  Učenici osmoletke „Pavle Popović“ u Vraniću su vraćeni na nastavu, nakon što je MUP utvrdio da je reč o lažnoj dojavi.

   O načinu organizovanja časova i povratku na neposrednu nastavu škole će obavestiti učenike i njihove roditelje preko redovnih kanala komunikacije, dodaje se u saopštenju.

  Izvor: Tanjug

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija