• Nove stolice za KC Inđija kroz projekat „Gradovi u fokusu“

  Projekat zamene stolica u pozorišnoj i bioskopskoj sali kao i obnove podova u Kulturnom centru Inđija odobren je na konkursu Ministarstva kulture „Gradovi u fokusu”. Projekat zamena stolica i obnova podova vredan je 6 miliona dinara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Nove stolice za KC Inđija kroz projekat „Gradovi u fokusu“

  Kulturni centar Inđija dobio je na konkursu Ministarstva kulture u projektu „Gradovi u fokusu“ sredstva u iznosu od šest miliona dinara za obnovu podova kao i zamenu stolica u pozorišno-bioskopskoj sali.

  Ova ulaganja resornog ministarstva u KC su jedan je od 48 projekata širom Srbije koje ove godine finansira Ministarstvo kulture u iznosu od 350 miliona dinara.

  Kulturni centar Inđija je kroz isti projekat krajem prošle godine finansirao obnovu fasade sa 3 miliona dinara.

  Fasada na kulturnom centru renovirna je nakon 20 godina od rekonstrukcije koja je pokrenuta na inicijativu građana Inđije koja je trajala od 2001. do 2003. godine. Zgrada je rekonstruisana 2003. godine i to je bio prvi ozbiljan gradski projekat. Osim bioskopa „Stalker“ u Inđiji u to vreme nije bilo drugih sadržaja. Rekonstrukcija nekadašnjeg Sokolskog doma počela je 2001. godine donacijom USAID od 100.000 dolara.

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura