• Novi Džejms Bond stiže u septembru

  Novi film o Džejmsu Bondu „Za smrt nema vremena“ biće premijerno prikazan krajem septembra, uprkos glasinama da će projekcija zbog pandemije biti odložena i četvrti put. Filmski studiji Universal i MGM objavili su na Bondovom zvaničnom Tviter nalogu da će svečana premijera biti u Londonu 28. septembra, dva dana pre planiranog dolaska u bioskope. U […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi Džejms Bond stiže u septembru

  Novi film o Džejmsu Bondu „Za smrt nema vremena“ biće premijerno prikazan krajem septembra, uprkos glasinama da će projekcija zbog pandemije biti odložena i četvrti put.

  Filmski studiji Universal i MGM objavili su na Bondovom zvaničnom Tviter nalogu da će svečana premijera biti u Londonu 28. septembra, dva dana pre planiranog dolaska u bioskope. U Sjedinjenim Državama u distribuciju će 8. novembra. Još nije poznato kada bi mogao da se nađe u domaćim bioskopima.

  Premijera filma trebalo je da bude u aprilu prošle godine, ali je od tada tri puta odlagana zbog toga što su bioskopske dvorane ili bile zatvorene zbog pandemije ili su nametnuta ograničenja u broju posetilaca.

  „Za smrt nema vremena“ biće poslednji Bond s Danijelom Krejgom u ulozi tajnog agenta 007.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura