• Novi Karlovci: VIII Međunarodni festival folklora za decu i izvođače „Zapevaj, zaigraj i za pojas zadeni“

  Danas u Novim Кarlovcima počinje VIII Međunarodni festival folklora za decu i izvođače „Zapevaj, zaigraj i za pojas zadeni“ čiji je organizator КUD „Paja Zarić“ iz Novih Кarlovaca. Od 19:30 u Domu kulture će se publici predstaviti folklorni ansambli iz Mađarske, Severne Makedonije, Bugarske i Republike Srpske. Kako navode organizatori, u subotu takođe u 19:30 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi Karlovci: VIII Međunarodni festival folklora za decu i izvođače „Zapevaj, zaigraj i za pojas zadeni“

  Danas u Novim Кarlovcima počinje VIII Međunarodni festival folklora za decu i izvođače „Zapevaj, zaigraj i za pojas zadeni“ čiji je organizator КUD „Paja Zarić“ iz Novih Кarlovaca.

  Od 19:30 u Domu kulture će se publici predstaviti folklorni ansambli iz Mađarske, Severne Makedonije, Bugarske i Republike Srpske.

  Kako navode organizatori, u subotu takođe u 19:30 će se održati jubilarni koncert povodom 40 godina KUD „Paja Zarić“ i KUD „Tukulja“ dok je za nedelju predviđen nastup Dečjeg folklornog ansambla iz Mađarske, Severne Makedonije i Srbije.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Inđija: 14,7 miliona dinara za kulturu

  Komisija za izbor projekata u kulturi, a na predlog predsednika opštine Inđija, donela je odluku da dodeli ukupno 14.690.000,00 dinara udruženjima sa teritorije opštine Inđija koja su […]