• Novi krug „Uzmi račun i pobedi“ kreće 18. septembra

  Novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, koju organizuje Vlada Srbije uz podršku NALED-a, počeće 18. septembra, javljaju mediji. Pravila učešća u nagradnoj igri ostaju nepromenjena, u kovertu se stavlja 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, koji se ne smeju mešati, pojedinačne vrednosti od najmanje 100 dinara. Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi krug „Uzmi račun i pobedi“ kreće 18. septembra

  Novi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, koju organizuje Vlada Srbije uz podršku NALED-a, počeće 18. septembra, javljaju mediji.

  Pravila učešća u nagradnoj igri ostaju nepromenjena, u kovertu se stavlja 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, koji se ne smeju mešati, pojedinačne vrednosti od najmanje 100 dinara.

  Mogu se koristiti koverte bilo koje boje, veličine ili oblika, ukoliko staju u poštansko sanduče.

  Prilikom adresiranja koverata, na prednjoj strani potrebno je napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“, dok je na poleđini pošiljke obavezno čitko upisati ime i prezime, adresu prebivališta/boravišta iz ličnog dokumenta, kao i kontakt telefon.

  Slanje koverata je besplatno, a o njihovom čuvanju do formalnog početka nagradne igre stara se Pošta Srbije.

  U novom krugu učestvovaće sve koverte koje su poslate i u prethodnom krugu, od aprila meseca, kao i one koje se šalju sada i u narednom periodu.

  I u drugom delu igre biće podeljeno po 30 automobila i osam stanova, u šest krugova izvlačenja.

  Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ organizuje se „radi suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine“.

  Građani se pozivaju da prilikom učešća u nagradnoj igri vode računa o svom zdravlju i poštuju sve epidemiološke mere, da koverte pripreme kod kuće i da ih ubace u najbliže poštansko sanduče bez zadržavanja i čekanja u redu.

  Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije, koji su prikupili račune, piše 021.rs.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]