• Novi Microsoft Office 2021 dostupan od 5. oktobra

  Nove verzije Microsoft Office programa više nisu velika vest kao što su nekada bile, prvenstveno zbog novog pristupa pretplate „Office 365“. Međutim, za one koji ne žele da plaćaju na mesečnom nivou, Microsoft donosi osveženje u vidu Office 2021, koje će biti nadogradnja u odnosu na prethodni Office 2019 i doneti nove funkcije. U poređenju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi Microsoft Office 2021 dostupan od 5. oktobra

  Nove verzije Microsoft Office programa više nisu velika vest kao što su nekada bile, prvenstveno zbog novog pristupa pretplate „Office 365“. Međutim, za one koji ne žele da plaćaju na mesečnom nivou, Microsoft donosi osveženje u vidu Office 2021, koje će biti nadogradnja u odnosu na prethodni Office 2019 i doneti nove funkcije.

  U poređenju sa Office 2019, poslednjom dugoročnom verzijom Office programa, nova verzija će doneti ugrađeni tamni režim, podršku za OpenDocument format verziju 1.3, nove Excel formule i funkcije. Snimanje PowerPoint prezentacija, kao i različite promene u korisničkom okruženju i dizajnu samih programa.

  Kompanija je navela da će cena ostati ista kao kod prethodnih verzija: 150 američkih dolara za kućnu i studentsku varijantu, i 250 američkih dolara za poslovnu varijantu programa.

  Ovoga puta će možda ovo biti isplativija varijanta, s obzirom da je Microsoft nedavno podigao cenu pretplate za Office 365.

  Stefan Simonović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA