• Novi policijsko-sindikalni savez traži ostavke Gašića i načelnika beogradske policije

  Novi policijsko-sindikalni savez pozvao je danas ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i načelnika beogradske policije Veselina Milića da podnesu ostavke posle dva masovna ubistva u Beogradu i Mladenovcu u kojima je stradalo 17 a ranjeno više od 20 osoba. Savez je u saopštenju ocenio da je posle tih zločina „više nego očigledno da je bezbednosni […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi policijsko-sindikalni savez traži ostavke Gašića i načelnika beogradske policije

  Novi policijsko-sindikalni savez pozvao je danas ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i načelnika beogradske policije Veselina Milića da podnesu ostavke posle dva masovna ubistva u Beogradu i Mladenovcu u kojima je stradalo 17 a ranjeno više od 20 osoba.

  Savez je u saopštenju ocenio da je posle tih zločina „više nego očigledno da je bezbednosni sistem zakazao“.

  Gospodine Gašiću, samo za Vaša 193 dana koliko ste na mestu ministra, rezultat Vašeg ‘kvalitetnog’ rada je još žešće i jače urušavanje policije kao najbitnijeg stuba bezbednosti građana koju su započeli Vaši prethodnici Stefanović i Vulin, a ishod te vaše borbe je nekoliko samoubistava policajaca, progon i diktatura nad časnim i poštenim policajcima, a kao krvavi vrh svega je samo u dva dana tragedija koju Srbija ne pamti, ubistvo desetine mladih života. – stoji u saopštenju.

  Pozvali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića da uskrati „podršku“ Gašiću i Miliću i da „pusti institucije da rade svoj posao i iste procesuiraju“.

  Tako činite najveće dobro narodu Srbije. – naveli su iz Novog policijsko-sindikalnog saveza.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija