• Novi protest „Srbija protiv nasilja“ u subotu, u planu pravljenje prstena oko RTS-a

  Poslanici opozicionih stranaka koje organizuju protest „Srbija protiv nasilja“ najavili su da će u subotu biti napravljen simbolični prsten oko zgrade RTS. Kako je najavljeno, to će biti urađeno jer je RTS „servis svih građana koji moraju da budu istinito obavešteni šta se dešava u Srbiji“. Protest će početi u 18 časova, trajaće do 22 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi protest „Srbija protiv nasilja“ u subotu, u planu pravljenje prstena oko RTS-a

  Poslanici opozicionih stranaka koje organizuju protest „Srbija protiv nasilja“ najavili su da će u subotu biti napravljen simbolični prsten oko zgrade RTS.

  Kako je najavljeno, to će biti urađeno jer je RTS „servis svih građana koji moraju da budu istinito obavešteni šta se dešava u Srbiji“.

  Protest će početi u 18 časova, trajaće do 22 časa,a  nastaviće se sa njihovim organizovanjem sve do ispunjenja zahteva koje su građani ranije izneli, rečeno je na konferenciji za novinare u holu Skupštine Srbije.

  Građani su pozvani da ponesu po cvet u znak tuge za stradalima u nedavnim masovnim zločinima, ubistvima učenika i mladih, i upozoreni su da ne nasedaju na „provokacije jer vlast takve ljude ubacuje na proteste“.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Gorivo još poskupelo

  Dizel i benzin će, na pumpama u Srbiji, poskupeti danas u 15 sati, za po dva […]