• Novi Slankamen bez vode zbog izgradnje vodovodne mreže

  Vodosnabdevanje u Novom Slankamenu biće prekinuto u četvrtak 30. juna od 9 do 15 sati usled radova na izgradnji vodovodne mreže, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“. Radovi na izgradnji vodovodne mreže prema spomeniku Slankamenačke bitke i vinariji Šapat u Novom Slankamenu, koštaće građane Inđije 120 miliona dinara, kako je najavio predsednik opštine Vladimir Gak. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi Slankamen bez vode zbog izgradnje vodovodne mreže

  Vodosnabdevanje u Novom Slankamenu biće prekinuto u četvrtak 30. juna od 9 do 15 sati usled radova na izgradnji vodovodne mreže, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

  Radovi na izgradnji vodovodne mreže prema spomeniku Slankamenačke bitke i vinariji Šapat u Novom Slankamenu, koštaće građane Inđije 120 miliona dinara, kako je najavio predsednik opštine Vladimir Gak.

  Kako je objasnio novinarima, nakon usvajanja rebalansa budžeta, taj deo opštine Inđija je ključan za razvoj vinskog turizma.

  – Znate da nam je to ključna stvar za razvoj turizma, pre svega vinskog turizma ali i generalno turizma na teritoriji inđijske opštine, jer taj deo zaista postaje i već jeste srpska Toskana. – kazao je Gak.

  Podsetimo, za vinski turizam su počele da se interesuju i firme koje u svojoj delatnosti nisu imale veze sa proizvodnjom vina već pretežno građevinom kakva je beogradska firma Milenijum tim, koju mediji dovode u vezu sa vrhom Srpske napredne stranke.

  Krajem prošle godine, Milenijum tim kupuje 20 odsto udela u vinariji Šapat od Miodraga Kostića da bi u januaru ove godine beogradska firma postala 100 odsto vlasnik najpoznatije vinarije u ovom delu Srbije.

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/izgradnja-vodovodne-mreze-do-vinarije-koja-je-u-vlasnistvu-milenijum-tima/

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija