• Novi Slankamen dobija još jednu vinariju

  Opština Inđija oglasila javnu prezentaciju novosadske kompanije Dunav Fruit koja planira da u Novom Slankamenu izgradi turistički objekat sa vinarijom ukupne površine od 1.541 m². Javna prezentacija počinje 10. i traje do 17. jula.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi Slankamen dobija još jednu vinariju
  Foto: Printscreen Arhiprojekt IN

  Ukupna površina parcele na kojoj je planirana gradnja je 1.541 m². Zemljište ima status gradskog građevinskog zemljišta izvan građevinskog područja, a kako se navodi na njemu nema izgrađenih objekata.

  Pre daljeg uređenja potrebna je izrada Plana detaljne regulacije ili urbanističkog projekta. Izradom plana detaljne regulacije, obezbedili bi se uslovi za izgradnju “objekta za odmor i povremeno stanovanje”

  Planirana namena objekta je vinarija sa apartmanskim smeštajem, spratnosti Po+P+Pk. Upodrumu je smeštena sama vinarija planirana za izgradnju u prvoj fazi gradnje. Prizemlje objekta je podeljeno u dve funkcionalne jedinice. Deo prizemlja će posle izgradnje biti povezan sa podrumom, predstavlja atelje, kao nastavak vinarije.

  Drugi deo nameljen je poslovnim apartmanima i nije direktno povezan sa podrumom. Sprat je takođe planiran kao atelje vinarije.

  Podrumska etaža, deo koji se gradi u prvoj fazi, ima ukupnu površinu 345,25m2. Nadzemne etaže, koje se rade u drugoj fazi izgradnje imaju ukupnu površinu 702,13 m2, od toga 176,69 m2 je namenjeno poslovnim apartmanima, a 525,44 m2 ateljeu vinarije.

  Zelene površine su pozicionirane u dvorišnom delu parcele. Na parcelama je

  obezbeđeno oko 40% ozelenjenih površina, gde je predviđena sadnja trave i niskih četinara.

  Javnu prezentaciju možete pogledati OVDE.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Inđija: Od večeras nema restrikcija vode

  Nadležni u JKP “Vodovod i kanalizacija” Inđija saopštili su danas da su rezerve vode obnovljene te da nema više potrebe za restrikcijama […]

  Pokušaj samoubistva na jarkovačkom putu

  Prema nezvaničnim informacijama, danas oko 12:20 na putu ka naseljenom mestu Jarkovci pronađeno je telo muškarca koji je pokušao samoubistvo pucnjem u […]