Obaveštenje na engleskom ispisano ćirilicom

Zbog havarije na vodovodnoj mreži u Inđiji su danas bez vode ostale dve ulice : Vojvođanska (parna strana od ulice Cara Dušana do ulice Sonje Marinković) Omladinska (od Vojvođanske do Karađorđeve) Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su na terenu i rade na otklanjanju kvara, kažu za IN Medija iz ovog preduzeća, i napominju da nije […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Obaveštenje na engleskom ispisano ćirilicom

Zbog havarije na vodovodnoj mreži u Inđiji su danas bez vode ostale dve ulice :

Vojvođanska (parna strana od ulice Cara Dušana do ulice Sonje Marinković)

Omladinska (od Vojvođanske do Karađorđeve)

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su na terenu i rade na otklanjanju kvara, kažu za IN Medija iz ovog preduzeća, i napominju da nije poznato kada će kvar biti otklonjen.

Obaveštenje JKP“Vodovod i kanalizacija“ Inđija

Stanovnici navedenih ulica u potrazi za informacijom o prekidu vodosnabdevanja na zvaničnom sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ naišli su na uputstvo sledećeg sadržja “ Нотхинг фаунд хере, перхепс Yoy wилл финд сометхинг интерестинг фром тхесе лист …“

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Lokalna vlast se pohvalila „građevinskim bumom“

Odeljenje za urbanizam u Inđiji u prvih deset meseci ove godine izdalo je veći broj građevinskih dozvola i lokacijskih uslova investitorima nego što je to bio slučaj u prethodne dve godine, sapšteno je iz lokalne samouprave.

Film “Pokidan” u Kulturnom centru Inđija

Na bioskopskom reperoaru Kultrunog centra Inđija u petak 8, subotu 9. i nedelju 10. decembra je film “Pokidan”. Film je nastao je po motivima života Aleksandra Vuksanovića – Ace Lukasa.