• Obezbeđen parking kod autleta i transfer na koncert Zdravka Čolića

  Usled najave dolaska velikog broja posetilaca iz drugih gradova na koncert Zdravka Čolića a u cilju izbegavanja gužvi i problema parkiranja, Opština Inđija je organizovala transfer posetilaca sa parkinga Fashion Park Outlet do terena kod Kulturnog centra, i nazad nakon završetka koncerta, saopšteno je iz lokalne samouprave. Kako se navodi, polasci će biti na svakih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Obezbeđen parking kod autleta i transfer na koncert Zdravka Čolića

  Usled najave dolaska velikog broja posetilaca iz drugih gradova na koncert Zdravka Čolića a u cilju izbegavanja gužvi i problema parkiranja, Opština Inđija je organizovala transfer posetilaca sa parkinga Fashion Park Outlet do terena kod Kulturnog centra, i nazad nakon završetka koncerta, saopšteno je iz lokalne samouprave.

  Kako se navodi, polasci će biti na svakih 15 minuta počevši od 19.00 časova pa do 21.30, i nakon završetka koncerta od 00.30 do 01.30 časova.

  Pozivamo sve goste da iskoriste pogodnosti parkiranja ispred autlet centra i brzog i bezbednog dolaska na koncert. – kaže se u saopštenju.

  Podsetimo, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak najavio je da se na koncertu Zdravka Čolića očekuje 30 hiljada ljudi. Prema popisu stanovnoštva iz 2022. godine Inđija i njena naseljena mesta ukupno imaju 43.755 stanovnika, što znači da se na koncertu Zdravka Čolića očekuje bez malo svaki stanovnik Inđije. Koncert će biti održan na otvorenom rukometnom terenu kod Kulturnog centra dimenzija 40X20 metara, odnosno 800 kvadrata gde je pored publike planirana i bina.

  NASLOVNA: Opština Inđija

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/gde-ce-i-pod-kojim-uslovima-stati-30-hiljada-ljudi-na-koncertu-zdravka-colica-u-indiji/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije