• Objavljen plan prikupljanja krvi od dobrovoljnih davalaca za 2022. godinu

  Akcije dobrovoljnog davalaštva krvi biće nastavljene i u 2022. godine. Prva ovogodišnja akcija prikupljanja krvi organizovana je juče u Domu zdravlja „Milorad Mika Pavlović“ u Inđiji, a Crveni krst Inđija je objavio plan prikupljanja krvi za celu godinu. Na svojoj stranici na Fejsbuku, objavljen je info-grafik sa datumima prikupljanja krvi u naseljenim mestima Opštine Inđija. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljen plan prikupljanja krvi od dobrovoljnih davalaca za 2022. godinu

  Akcije dobrovoljnog davalaštva krvi biće nastavljene i u 2022. godine. Prva ovogodišnja akcija prikupljanja krvi organizovana je juče u Domu zdravlja „Milorad Mika Pavlović“ u Inđiji, a Crveni krst Inđija je objavio plan prikupljanja krvi za celu godinu.

  Na svojoj stranici na Fejsbuku, objavljen je info-grafik sa datumima prikupljanja krvi u naseljenim mestima Opštine Inđija.

  Iz Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine pozivaju dobrovoljne davaoce svih krvnih grupa da daju krv, radi održavanja stabilnih zaliha.

  Nedeljne planove akcija dobrovoljnog davanja krvi u Vojvodini redovno se mogu pronaći na tviter profilu Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine.

  Fotografije: Facebook/ Crveni krst Inđija
  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija