• Objavljen prvi tizer za seriju “Gospodar Prstenova”

  Amazon Studios je otkrio zvaničan naslov svoje dugoočekivane serije “Gospodar prstenova”. Premijera je zakazana za septembar, a naslov je “Gospodar prstenova: Prstenovi moći” Smešten hiljadama godina pre događaja koje je J.R.R. Tolkin opisao u knjigama “Hobit” i “Gospodar prstenova”, “Prstenovi moći” će sadržati likove iz vremena takozvanog “Drugog doba Međuzemlja”, kada se zlo bud ii […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljen prvi tizer za seriju “Gospodar Prstenova”

  Amazon Studios je otkrio zvaničan naslov svoje dugoočekivane serije “Gospodar prstenova”. Premijera je zakazana za septembar, a naslov je “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”

  Smešten hiljadama godina pre događaja koje je J.R.R. Tolkin opisao u knjigama “Hobit” i “Gospodar prstenova”, “Prstenovi moći” će sadržati likove iz vremena takozvanog “Drugog doba Međuzemlja”, kada se zlo bud ii preti svetu u kome u manjeoj ili većoj harmoniji žive: vilenjaci, patuljci, ljudi i drugi stanovnici popularnog sveta fantazije, piše Digital Trends.

  Naslov serije Amazon je otkrio na Tviteru u video snimku u kome se vide predeli Srednje zemlje i čuje čuveni Tolkienov opis prstenova koje je stvorio Tamni gospodar, Sauron i kako su raspoređeni među dominantnim vrstama Međuzemlja.

  “Tri prstena za vilenjačke kraljeve pod nebom, sedam za gospodare patuljaka u njihovim kamenim dvoranama, devet za smrtne ljude osuđene na smrt i jedan za Mračnog gospodara na njegovom mračnom prestolu u zemlji Mordora…“

  Iako se serija neće preklapati sa događajima iz filmskih franšiza, očekuje se da će se u njoj pojaviti pojedini likovi iz filmova, s obzirom na dug životni vek određenih vrsta u Tolkienovom univerzumu.

  Jedina do sada objavljena fotografija iz serije „Gospodar prstenova: Prstenovi moći“

  Premijera “Prstenova moći” zakazana je za 2. septembar, postignut je dogovor o izradi druge sezone, dok su naredne za sada “u pripremi”. Nije poznato koliko bi sezona moglo da bude snimljeno.

  Filmski stvaralac J.A. Bajona, koji je režirao Jurassic Vorld: Fallen Kingdom iz 2018. i A Monster Calls iz 2016., režira prve dve epizode ​​The Rings of Pover. Reditelji Vejn Če Jip (Doktor Ko, Patrola sudbine) i Šarlot Brendstrom (Jupiterovo nasleđe, Veštic) takođe režiraju nekoliko epizoda u prvoj sezoni.

  Šta sve znamo o seriji Gospodar prstenova?

  Iako nije dostupno previše detalja, znamo da će se radnja biti smeštena hiljadu godina pre događaja iz Hobita i filma Gospodar prstenova. Uloge tumače Robert Armajo, Ovejn Artur, Morved Klark, Ema Horvat, Sofija Nomvet, Izmael Kruz Kordova i drugi. Snimanje je prvobitno započelo u februaru 2020. godine, ali je prekinuto zbog pandemije koronavirusa.

  Serija će se emitovati u preko 240 teritorija i zemalja, a Amazon je toliko siguran u uspeh svog serijala da je već najavio drugu sezonu, i kao prva još uvek nije emitovana.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Inđija: 14,7 miliona dinara za kulturu

  Komisija za izbor projekata u kulturi, a na predlog predsednika opštine Inđija, donela je odluku da dodeli ukupno 14.690.000,00 dinara udruženjima sa teritorije opštine Inđija koja su […]