Objavljen prvi tizer za seriju “Gospodar Prstenova”

Amazon Studios je otkrio zvaničan naslov svoje dugoočekivane serije “Gospodar prstenova”. Premijera je zakazana za septembar, a naslov je “Gospodar prstenova: Prstenovi moći” Smešten hiljadama godina pre događaja koje je J.R.R. Tolkin opisao u knjigama “Hobit” i “Gospodar prstenova”, “Prstenovi moći” će sadržati likove iz vremena takozvanog “Drugog doba Međuzemlja”, kada se zlo bud ii […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Objavljen prvi tizer za seriju “Gospodar Prstenova”

Amazon Studios je otkrio zvaničan naslov svoje dugoočekivane serije “Gospodar prstenova”. Premijera je zakazana za septembar, a naslov je “Gospodar prstenova: Prstenovi moći”

Smešten hiljadama godina pre događaja koje je J.R.R. Tolkin opisao u knjigama “Hobit” i “Gospodar prstenova”, “Prstenovi moći” će sadržati likove iz vremena takozvanog “Drugog doba Međuzemlja”, kada se zlo bud ii preti svetu u kome u manjeoj ili većoj harmoniji žive: vilenjaci, patuljci, ljudi i drugi stanovnici popularnog sveta fantazije, piše Digital Trends.

Naslov serije Amazon je otkrio na Tviteru u video snimku u kome se vide predeli Srednje zemlje i čuje čuveni Tolkienov opis prstenova koje je stvorio Tamni gospodar, Sauron i kako su raspoređeni među dominantnim vrstama Međuzemlja.

“Tri prstena za vilenjačke kraljeve pod nebom, sedam za gospodare patuljaka u njihovim kamenim dvoranama, devet za smrtne ljude osuđene na smrt i jedan za Mračnog gospodara na njegovom mračnom prestolu u zemlji Mordora…“

Iako se serija neće preklapati sa događajima iz filmskih franšiza, očekuje se da će se u njoj pojaviti pojedini likovi iz filmova, s obzirom na dug životni vek određenih vrsta u Tolkienovom univerzumu.

Jedina do sada objavljena fotografija iz serije „Gospodar prstenova: Prstenovi moći“

Premijera “Prstenova moći” zakazana je za 2. septembar, postignut je dogovor o izradi druge sezone, dok su naredne za sada “u pripremi”. Nije poznato koliko bi sezona moglo da bude snimljeno.

Filmski stvaralac J.A. Bajona, koji je režirao Jurassic Vorld: Fallen Kingdom iz 2018. i A Monster Calls iz 2016., režira prve dve epizode ​​The Rings of Pover. Reditelji Vejn Če Jip (Doktor Ko, Patrola sudbine) i Šarlot Brendstrom (Jupiterovo nasleđe, Veštic) takođe režiraju nekoliko epizoda u prvoj sezoni.

Šta sve znamo o seriji Gospodar prstenova?

Iako nije dostupno previše detalja, znamo da će se radnja biti smeštena hiljadu godina pre događaja iz Hobita i filma Gospodar prstenova. Uloge tumače Robert Armajo, Ovejn Artur, Morved Klark, Ema Horvat, Sofija Nomvet, Izmael Kruz Kordova i drugi. Snimanje je prvobitno započelo u februaru 2020. godine, ali je prekinuto zbog pandemije koronavirusa.

Serija će se emitovati u preko 240 teritorija i zemalja, a Amazon je toliko siguran u uspeh svog serijala da je već najavio drugu sezonu, i kao prva još uvek nije emitovana.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Kultura