• Objavljen snimak kako Mali i Momirović kupuju parizer i drugo za doručak sa Vučićem

  Ministar Siniša Mali objavio je video snimak kako on i ministar unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislav Momirović kupuje jeftinije artikle za doručak sa predsenikom Aleksandrom Vučićem. Iako je Vučić prvobitno najavio da će on lično kupiti parizer, jogurt i druge namirnice koje su na popustu, a kako bi ih jeo za doručak, jutros je rekao […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljen snimak kako Mali i Momirović kupuju parizer i drugo za doručak sa Vučićem

  Ministar Siniša Mali objavio je video snimak kako on i ministar unutrašnje i spoljnje trgovine Tomislav Momirović kupuje jeftinije artikle za doručak sa predsenikom Aleksandrom Vučićem.

  Iako je Vučić prvobitno najavio da će on lično kupiti parizer, jogurt i druge namirnice koje su na popustu, a kako bi ih jeo za doručak, jutros je rekao da ipak nije stigao, pa je u kupovinu poslao dvojicu ministara.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/vucic-u-sredu-cu-sa-malim-i-momirovicem-kupiti-i-probati-parizer/

  Na snimku se mogu videti Mali i Momirović kako uz osmeh, bez gužve na kasi, pazare neke od 20 proizvoda koji su od danas na popustu u prodavnicama.

  Danas je počela akcija ‘Bolja cena’ u okviru koje će 20 kategorija proizvoda biti u velikoj meri sniženo, a rano jutros smo se kolega @tomamomirovic i ja i sami uverili da sve protiče kako je i planirano. Otišli smo da kupimo čuveni parizer, koji je postao najveći neprijatelj opozicije, kao i sve druge sastojke za jedan kvalitetan sendvič, a zatim se uputili ka predsedniku @buducnostsrbijeav i zajedno doručkovali. – naveo je Mali uz snimak.

  Na kraju je dodao: „P.S. Sendvič je bio odličan“.

  Naslovna: Screenshot (Instagram/mali_sinisa)

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]