• Objavljen trejler: Danijel Radklif kao “Weird Al Yankovic”

  Prvi trejler za film “WEIRD: The Al Yankovic Story” koji govori o popularnom američkom komičaru i muzičaru našeg porekla, ugledao je svetlost dana. Danijel Radklif glumi Ala i prati njegovu životnu priču „od uspona i slave u muzičkoj industriji do slavnih ljubavnih afera “, navodi se u sinopsisu filma. – Nošenje havajske majice je ogromna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljen trejler: Danijel Radklif kao “Weird Al Yankovic”

  Prvi trejler za film “WEIRD: The Al Yankovic Story” koji govori o popularnom američkom komičaru i muzičaru našeg porekla, ugledao je svetlost dana.

  Danijel Radklif glumi Ala i prati njegovu životnu priču „od uspona i slave u muzičkoj industriji do slavnih ljubavnih afera “, navodi se u sinopsisu filma.

  – Nošenje havajske majice je ogromna odgovornost koju ne shvatam olako i počastvovan sam što konačno sa svetom mogu da podelim apsolutno stopostotno neprikosnovenu istinitu priču o Alovom razvratnom i skandaloznom životu – rekao je ranije Redklif za The Hollywood Reporter.

  Snimanje je počelo početkom ove godine, a za sada nije objavljeno mnogo detalja. Datum izlaska filma “WEIRD: The Al Yankovic Story” tek treba da bude potvrđen.

  Weird Al Yankovic proslavio se parodijama poznatih pesama. U naše krajeve “stigao” je devedesetih, posredstvom MTV kanala, parodijom pesme “Smells like teen spirit”  benda Nirvana.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Film

  Večeras i sutra “Ruski konzul” u KC bioskopu

  Večeras i sutra na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Inđija nalazi se film “Ruski konzul”. Uloge tunače: Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Svetozar Cvetković, Visar […]