• Objavljen trejler filma Spajdermen 3

  Ekipa okupljena oko najnovijeg nastavka Spajdermena objavila je trejler/tizer u susret premijeri filma “Spiderman: No Way Home”, čija je premijera zakazana za 17. decembar. Objavljen je i deo sinopsisa, koji je dugo skrivan od javnosti. – Po prvi put u bioskopskoj istoriji Spajdermena, naš heroj iz komšiluka je demaskiran i više nije u stanju da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljen trejler filma Spajdermen 3

  Ekipa okupljena oko najnovijeg nastavka Spajdermena objavila je trejler/tizer u susret premijeri filma “Spiderman: No Way Home”, čija je premijera zakazana za 17. decembar.

  Objavljen je i deo sinopsisa, koji je dugo skrivan od javnosti.

  – Po prvi put u bioskopskoj istoriji Spajdermena, naš heroj iz komšiluka je demaskiran i više nije u stanju da odvoji svoj normalni život od uloge super heroja. Kada zatraži pomoć doktora Strange-a, ulozi postaju još opasniji, primoravajući ga da otkrije šta zaista znači biti čovek-pauk – navodi Marvel.

  Mediji spekulišu da film predstavlja “ukrštanje svetova u okviru Marvelovog univerzuma uz ponovno okupljanje bivših junaka i zlikovaca” popularne franšize.

  Glavne uloge tumače Tom Holland (Peter Parker/Spiderman), Zendaya (Michelle Jones), Benedict Cumberbatch (Dr Strange) i mnogi drugi.

  Radi se o trećem filmu iz aktuelnog serijala (“Homecoming” iz 2017. i “Far From Home” iz 2019. godine).

  Tom Holland kao Spiderman, Columbia Pictures’ SPIDER-MAN: ™ FAR FROM HOME.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura