• Objavljen trejler serije “Kuća zmaja”

  HBO je objavio prvi trejler za seriju „Kuća zmaja“. Radi se o seriji čija radnja je smeštena 200 godina pre događaja u seriji „Igra prestola“. Vesterosom vladaju preci kraljice Deneris iz dinastije Targerijan, a na gvozdenom prestolu sedi kralj Vizeris, piše GamesRadar. Glavne uloge tumače Paddy Considine (King Viserys Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Emma […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljen trejler serije “Kuća zmaja”

  HBO je objavio prvi trejler za seriju „Kuća zmaja“.

  Radi se o seriji čija radnja je smeštena 200 godina pre događaja u seriji „Igra prestola“. Vesterosom vladaju preci kraljice Deneris iz dinastije Targerijan, a na gvozdenom prestolu sedi kralj Vizeris, piše GamesRadar.

  Glavne uloge tumače Paddy Considine (King Viserys Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower), Emma D’Arcy (Princess Rhaenyra Targaryen), Matt Smith (Prince Daemon Targaryen) i mnogi drugi.

  Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith. Fotografija HBO

  Uz neočekivane zaplete u pozadini glavne price, jedna od karakteristika “Kuće zmaja” su upravo zmajevi, po kojima veo serijal nosi ime.

  – Imali smo ih troje u ‘Igri prestola’, a sada ih imamo npr. 17 – otkrio je pisac Džordž R.R. Matin, autor romana „Vatra i krv“ iz 2018. godine na osnovu kog je snimljena“Kuća zmaja“, ali i originalnog serijala „Pesma leda i vatre“ po kome je snimljena „Igra prestola“.

  https://twitter.com/hotdhbopage/status/1441515268908281860

  „Kuća zmaja“ biće emitovana 2022. na kablovskoj televiziji HBO i prvi je od mnogih najavljenih TV projekata koji su u vezi sa „Igrom prestola“.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura