• Objavljen trejler za novog Asteriksa i Obeliksa u kojem je Zlatan Ibrahimović negativac

  Objavljen je trejler za najnoviji film o galskim strip junacima Asteriksu i Obeliksu pod naslovom „Asterix and Obelix: the Middle Empire“, reditelja Francuza Gijoma Kanea. Sa ukupnim budžetom od 60 miliona evra, peti film iz slavnog serijala biće jedan od najskupljih u francuskoj istoriji. Napadač Milana Zlatan Ibrahimović dobio je ulogu ambicioznog vojskovođe Antivirusa, kojem […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljen trejler za novog Asteriksa i Obeliksa u kojem je Zlatan Ibrahimović negativac

  Objavljen je trejler za najnoviji film o galskim strip junacima Asteriksu i Obeliksu pod naslovom „Asterix and Obelix: the Middle Empire“, reditelja Francuza Gijoma Kanea.

  Sa ukupnim budžetom od 60 miliona evra, peti film iz slavnog serijala biće jedan od najskupljih u francuskoj istoriji. Napadač Milana Zlatan Ibrahimović dobio je ulogu ambicioznog vojskovođe Antivirusa, kojem je Cezar poverio zadatak da izbriše nepobedivo galsko selo, jedinu teritoriju u Galiji koju nije osvojio.

  Dosadašnji neprijatelj Gala iz sela, centurion Kajus Bonus smenjen je s dužnosti, a na njegovo mesto, u rimski garnizon u susedstvu sela, stiže Gaj Antivirus.

  Odlučan je, brutalan i ne bira sredstva. Za njega je Cezareva naredba zakon, a pokušaće da je sprovede u delo dok su Asteriks i Obeliks u Kini. Naime, radnja petog nastavka popularne franšize smeštena je na Istok, gde su se nerazdvojni prijatelji zaputili kako bi pomogli princezi u nevolji, piše portal movieweb.

  Trejler

  Ulogu Obeliksa dosad je tumačio Žerar Depardje, ali u ovom nastavku tumači ga francuski glumac Žil Leluš. Cezara ovaj put glumi filmska zvezda Vensan Kasel. U novom filmu ponovo se pojavljuje Kleopatra, a tu ulogu je od Monike Beluči preuzela proslavljena francuska glumica Marion Kotijar. Lukavog i odvažnog Asteriksa glumi Gijom Kane.

  Franšiza u malim ulogama često ugošćuje slavne osobe koje nisu profesionalni glumci. Tako se u filmu „Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra“ pojavio nekad najbolji fudbaler sveta Zinedin Zidan, dok je 2008. u filmu posvećenom Olimpijskim igrama u antičkoj Grčkoj nastupio pilot Formule 1 Mihael Šumaher.

  Izvor:021.rs/Index.hr

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Revizija u Biblioteci od sutra do 16. avgusta

  U Narodnoj biblioteci „Dr Đorđe Natošević“, srede 10. jula do petka 16. avgusta biće sprovedena revizija knjižnog fonda. Biblioteka neće raditi sa korisnicima u Inđiji od 10. jula do 16. […]