• Objavljen trejler za “The Beatles: Get Back”

  Zvaničan trejler za dokumentarni film višestrukog oskarovca Petera Jacksona o bendu The Beatles objavljen je danas. Radi se o filmu iz tri dvočasovna dela po imenu “The Beatles: Get Back”, koji će premijeno biti prikazan na kanalu Disney+ od 25-27. novembra. – Film je napravljen od do sada neobjavljenih, remasterizovanih snimaka grupe i pruža najintimniji […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljen trejler za “The Beatles: Get Back”

  Zvaničan trejler za dokumentarni film višestrukog oskarovca Petera Jacksona o bendu The Beatles objavljen je danas. Radi se o filmu iz tri dvočasovna dela po imenu “The Beatles: Get Back”, koji će premijeno biti prikazan na kanalu Disney+ od 25-27. novembra.

  – Film je napravljen od do sada neobjavljenih, remasterizovanih snimaka grupe i pruža najintimniji i najiskreniji uvid u stvaralački proces i odnos između članova grupe koji je ikada snimljen – navodi u saopštenju Walt Disney Studios.

  „The Beatles: Get Back“ vraća publiku u vreme snimanja pesama u januaru 1969. godine, koje je postalo ključni trenutak u istoriji muzike. Dokumentarna serija prikazuje kreativni proces The Beatlesa dok pokušavaju da napišu 14 novih pesama, pripremajući se za prvi koncert uživo nakon više od dve godine. Suočeni sa gotovo nemogućim rokom, na testu je i snaga prijateljstva Johna Lennona, Paula McCartneya, Georgea Harrisona i Ringo Starra.

  Serija je sastavljena je od skoro 60 sati snimaka nastalih 1969. godine koji do sada nisu prikazani javnosti i od više od 150 sati snimaka izvođenja pesama od kojih je većina bila zaključana više od pola veka.

  Među njima su pesme koje se nalaze poslednja dva albuma benda “Abbey Road” i “Let It Be”. Prvi put u celini biće emitovan i snimak poslednjeg nastupa grupe The Beatles uživo, na krovu u londonskom Savile Row-u.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika