• Objavljene nove cene goriva za narednik nedelju dana

  Litar evrodizela će od danas od 15 časova do sledećeg petka u isto vreme na pumpama maksimalno koštati 194 dinara, a benzin evropremijum BMB 174 dinara za litar. Time su i benzin i dizel poskupeli tri dinara. Prošle nedelje je cena goriva bila 191 dinar za litar evrodizela, a za litar benzina evropremijum BMB 95 […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Objavljene nove cene goriva za narednik nedelju dana

  Litar evrodizela će od danas od 15 časova do sledećeg petka u isto vreme na pumpama maksimalno koštati 194 dinara, a benzin evropremijum BMB 174 dinara za litar. Time su i benzin i dizel poskupeli tri dinara.

  Prošle nedelje je cena goriva bila 191 dinar za litar evrodizela, a za litar benzina evropremijum BMB 95 najviše 171 dinar.

  Posle perioda koji je tokom dva meseca obeležio pad cena goriva u svetu, pa i u Srbiji, cene derivata mogle bi da se vrate na staro. O tome svedoče i nova istraživanja, ali i globalna ekonomska pomeranja u najjačim ekonomijama sveta.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]