Obnova puta Banstol – Čortanovci

Categories InđijaPosted on

Iako su meštani Čortanovaca više puta apelovali na lokalnu vlast da se centralne ulice u tom naseljenom mestu rekonstruišu, čak i protestovali blokirajući lokalni put, po svemu sudeći to nije prioritet lokalne samouprave.

Umesto toga, lokalna ali i pokrajinska vlast se odlučila za rekonstrukciju puta Banstol – Čortanovci za šta je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 260,6 miliona dinara.

 – Uspeli smo da, zajedno sa lokalnim samoupravama, rekonstruišemo više od 50 kilometara lokalnih puteva i to Sremski Karlovci – Banstol, zatim Banstol – Iriški venac i dalje prema Crvenom Čotu i na delu od Bešenova do Beočina, gde su i sada radovi u toku. Do kraja novembra završićemo i deonicu od pet kilometara od Čortanovaca do Banstola i moći ćemo da kažemo da smo najveći deo posla uradilii. – rekao je nakon obilaska radova predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak rekao je da je rekonstrukcija puta od Banstola do Čortanovaca od izuzetnog značaja za sve meštane, povećanje bezbednosti i razvoj turističke infrastrukture u Čortanovcima

Naslovna fotografija: Pokrajinska vlada

IN Medija

Podeli na društvenim mrežama:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *