• Obuka vožnje skutera na vodi ovog vikenda na Jarkovačkom jezeru

  Opština Inđija organizuje obuku za vožnju skutera na vodi namenjenih mladima uzrasta od 12 do 19 godina, prijave su u toku a obuka će biti održana predstojećeg vikenda. Opština Inđija predvidela javnu nabavku od million dinara za “obuku skutera na vodi”, dece do 19 godina.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Obuka vožnje skutera na vodi ovog vikenda na Jarkovačkom jezeru
  Foto: Pixabay

  Sa prošlogodišnjih 700 hiljada dinara na milion u ovoj godini građani Inđije izdvajaju za „obuku vožnje skutera na vodi“ u Inđiji.

  Opština Inđija predvidela javnu nabavku od million dinara za “obuku skutera na vodi”, dece do 16 godina.

  Treći put Opština Inđija planira organizaciju obuke vožnje skutera na vodi, za razliku od prošle godine kada je za te namene izdvojeno 700 hiljada dinara novca građana ove godine planirano je 300 hiljada dinara više.

  Obuka vožnje „skutera na vodi“ od 2021. godine organizovane su u saradnji Sportskih Saveza nekoliko sremskih opština, među kojima se našla i Inđija, i Motojet H20 kluba motonautike iz Novog Sada. Međutim prošlogodišnja manifestacija nije organizovana pod okriljem Sveza sporova Opštine Inđija.

  Prošle 2023. godine “za četiri dana manifestacije obuku je prošlo skoro stotinu učenika osnovnih i srednjih inđijskih škola, a osim rekreativne vožnje i učenja o bezbednosti u vodnom saobraćaju, mališani su učestvovali i u takmičarskom delu, posle kojeg su dobili diplome i priznanja.” Kaže se u izveštaju lokalne samouprave.

  Oni su dalje naveli da je ova manifestacija doprinos je razvoju motonautike, koja je izuzetno atraktivna, posebno među mladima.

  Ove godine obuka se održava na Jarkovačkom jezeru  od 28. do 30 juna u periodu od 14 do 18 časova.

  Prijava se vrši popunjavanjem kratkog upitnika koji se nalazi OVOM linku.

  Oni čije su prijave pravilno popunjene, biće kontaktirani, navode iz lokalne samouprave i navode, da je do sada ovu obuku prošlo preko 500 mališana inđijske opštine koju su vodili licencirana i stručna lica.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Gašić zakazao prvu sednicu Opštinskog veća

  Predsednik Opštine Inđija, Marko Gašić zakazao je prvu sednicu Opštinskog veća na kojoj će novi većnici dobiti svoja zaduženja za naredne četiri godine. […]

  Inđija: Subvencije za samozapošljavanje

  U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja opštine Inđija za period od 2024. do 2026. godine, Nacionalna služba za zapošljavanje i Opština Inđija, raspisali su javne pozive za učešće […]