• Od 1. aprila počinje upis dece u vrtić elektronskim putem

  Upis dece u predškolsku ustanovu „Boško Buha“ od ove godine za roditelje biće jednostavnije, naime od 1. aprila počinje upis dece u vrtić elektronskim putem. Podnošenje prijave elektronskim putem vrši se na portalu eUprava popunjavanjem online obrasca dok se ostala dokumentacija (izvod iz matične knjige rođenih, potvrda prebivališta i uverenje o zaposlenju roditelja) automatski pribavljaju. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Upis dece u predškolsku ustanovu „Boško Buha“ od ove godine za roditelje biće jednostavnije, naime od 1. aprila počinje upis dece u vrtić elektronskim putem.

  Podnošenje prijave elektronskim putem vrši se na portalu eUprava popunjavanjem online obrasca dok se ostala dokumentacija (izvod iz matične knjige rođenih, potvrda prebivališta i uverenje o zaposlenju roditelja) automatski pribavljaju.

  Porodice iz osetljivih društvenih grupa čija deca predškolskog uzrasta imaju pravo na prioritetan upis u predškolsku ustanovu u skladu sa  (deca iz porodica koja koriste neki oblik socijalne zaštite i deca bez roditeljskog staranja; deca samohranih roditelja; deca iz socijalno nestimulativnih sredina; deca sa smetnjama u psihofizičkom razvoju, deca iz porodice u kojoj je dete koje je teško obolelo ili ima smetnje u psihofizičkom razvoju; deca teško obolelih roditelja; deca čiji su roditelji ratni vojni invalidi ili imaju status raseljenog ili prognanog lica; deca predložena od strane Centra za socijalni rad; deca iz sredina u kojima je usled porodičnih i drugih životnih okolnosti ugroženo zdravlje, bezbednost i razvoj) a elektronski podnose prijave potrebno je da dostave dokumentaciju kojom potvrđuju svoj status na e-mail adresu:

  vrticupis@indjija.rs

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Preminuo modni kreator Roberto Kavali

  Od sredine devedesetih godina on je bio jedno od najvećih imena u modi, sa prodavnicama širom sveta i poznatim obožavaocima poput Lennya Kravitza i Cindy […]