• Od ponedeljka nastava na daljinu u srednjim školama u Vojvodini

  Nastava u svim srednjim školama na teritoriji AP Vojvodina od ponedeljka, 10 januara biće organizovana po trećem modelu, odnosno na daljinu saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja – Prioritet, kao i do sada, je da sačuvamo zdravlje i bezbednost svih u obrazovnom sistemu – rekao je ministar Branko Ružić, nakon sastanka Tima za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od ponedeljka nastava na daljinu u srednjim školama u Vojvodini

  Nastava u svim srednjim školama na teritoriji AP Vojvodina od ponedeljka, 10 januara biće organizovana po trećem modelu, odnosno na daljinu saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

  – Prioritet, kao i do sada, je da sačuvamo zdravlje i bezbednost svih u obrazovnom sistemu – rekao je ministar Branko Ružić, nakon sastanka Tima za škole.

  Sledeća sednica Tima za škole, kada će ponovo biti razmatrana epidemiološka situacija zakazana je za 13. januar 2022. godine.

  Za učenike srednjih škola u Vojvodini, drugo polugodište počinje 10. januara, za osnovce 17. januara, dok će, prema Kalendaru obrazovno-vaspitnog rada, za ostale učenike drugo polugodište početi 24. januara 2022. godine.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina