• Od sada svoj iPhone možete popravljati sami

  Apple će početi da prodaje komplete za popravku potrošačima koji same žele da poprave svoj uređaj. Pod nazivom „Self service repair“, program će prvo biti dostupan u Sjedinjenjim Američkim Državama početkom sledeće godine, a raširiće se na ostale delove sveta tokom 2022. Za sada se program isključivo odnosi na iPhone 12 i iPhone 13 modele, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od sada svoj iPhone možete popravljati sami

  Apple će početi da prodaje komplete za popravku potrošačima koji same žele da poprave svoj uređaj. Pod nazivom „Self service repair“, program će prvo biti dostupan u Sjedinjenjim Američkim Državama početkom sledeće godine, a raširiće se na ostale delove sveta tokom 2022.

  Za sada se program isključivo odnosi na iPhone 12 i iPhone 13 modele, ali će se uskoro primeniti i na Mac računare sa M1 procesorima.

  „Da bi klijent mogao bezbedno da izvrši popravku važno je da prvo pogleda uputstva za popravku. Zatim može naručiti originalne delove i alate sa Apple-ovog sajta. Nakon popravke, svoje stare delove može vratiti na reciklažu i za to dobiti kredit za kupovinu“, navela je kompanija u saopštenju.

  Korisnici koji vrše popravke putem ovog programa neće poništiti garanciju za svoje uređaje, pod uslovom da prate uputstva.

  Iako cene delova i alata nisu poznate, ovaj program će se odnositi samo na ekrane, baterije i kamere.

  Stefan Simonović

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije TEHNOLOGIJA