• Od sutra do nedelje „Miholjski susreti sela“

  Od četvrtka 28. oktobra do nedelje 31. oktobra održavaju se Miholjski susreti sela u Novom Slankamenu, Novim Karlovcima, Krčedinu i Beški. Pokrovitelj ove manifeszacije je Ministarstvo za brigu o selu. Pomenuto ministarstvo je u avgustu raspisalo javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za organizovanje manifestacije „Miholjski susreti sela“ a među opštinama kojima su odobrena sredstva […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Od sutra do nedelje „Miholjski susreti sela“

  Od četvrtka 28. oktobra do nedelje 31. oktobra održavaju se Miholjski susreti sela u Novom Slankamenu, Novim Karlovcima, Krčedinu i Beški. Pokrovitelj ove manifeszacije je Ministarstvo za brigu o selu.

  Pomenuto ministarstvo je u avgustu raspisalo javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za organizovanje manifestacije „Miholjski susreti sela“ a među opštinama kojima su odobrena sredstva je i Inđija, koja je nakon konkursa dobila 490 hiljada dinara za održavanje pomenute manifestacije.

  Uredbom je predviđeno organizovanje jednodnevne ili višednevne manifestacije koja se može održati u svim naseljenim mestima – selima na teritoriji Srbije, izvan gradskih, opštinskih sedišta i prigradskih naselja.

  Kako je ranije za medije naveo ministar za brigu o selu Milan Krkobabić, cilj ove manifestacije je obogaćenje društvenog i sportskog života stanovnika u selima, negovanje tradicionalnog načina života i kulturno – istorijskog nasleđa.

  Za ovaj program opredeljeno je u budžetu Srbije ukupno 43 miliona dinara, a maksimalan iznos odobrenih sredstava po jednoj prijavi iznosi do 500.000 dinara.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lokalna SNS vlast opet napada novinare IN Medija

  Lokalna vlast reagujući na tekst našeg portala u kom se navodi da se od 11. marta niko nije obratio Sistemu 48, uputila je saopštenje u kom optužuje IN Medija da je „primer manipulacije […]