• Odabrani telefoni s najboljom kamerom u 2022. – „na slepo“

  Čitaoci poznatog portala Android Authority, koji se bavi tehnologijom, „na slepo“su glasali za najbolju kameru premijum telefona koji je proizveden 2022. godine. Android Authority je ponudio čitaocima da, između niza fotografija napravljenih sa četiri različita telefona koja su dobila najbolje recenzije tog sajta tokom godine, odaberu najbolju, a da istovremeno ne znaju kojim telefonom je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odabrani telefoni s najboljom kamerom u 2022. – „na slepo“

  Čitaoci poznatog portala Android Authority, koji se bavi tehnologijom, „na slepo“su glasali za najbolju kameru premijum telefona koji je proizveden 2022. godine.

  Android Authority je ponudio čitaocima da, između niza fotografija napravljenih sa četiri različita telefona koja su dobila najbolje recenzije tog sajta tokom godine, odaberu najbolju, a da istovremeno ne znaju kojim telefonom je napravljena koja fotografija.

  Fotografija: Pixel 7 Pro (Google)

  Sada je saopšteno da su fotografije uslikane telefonima: Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 Pro, Apple iPhone 14 Pro Max i Samsung Galaxy S22 Ultra.

  Iako su rezultati za sva četiri telefona bili vrlo blizu, dva telefona su se posebno istakla – Apple iPhone 14 Pro Max i Google Pixel 7 Pro, ali je sa minimalnom razlikom u glasovima od 0.02 pobedio znatno jeftiniji Pixel 7 Pro.

  Rezultate glasanja i sve fotografije možete pogledati OVDE.

  Fotografija: Android Authority

  Naslovna fotografija: Gerd Altmann/ Pixabay
  IN Medija 

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/tajni-jezik-tinejdzera-emotikoni-koje-koriste-kad-pricaju-o-seksu-i-drogama/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Poljoprivrednici prijavili protest za ponedeljak

  Skoro sve članice Ujedinjenih udruženja poljoprivrednika Srbije donele su odluku da će izaći na proteste u ponedeljak, 13. novembra. Kako prenosi Agroklub, protest je zvanično prijavljen MUP-u, […]