• Odbijen zahtev Tojo Tajersa za upotrebnu dozvolu za stazu za testiranje guma

  Japanska kompanija Tojo Tajers najkasnije u roku od mesec danamora dostaviti  Odeljenju za urbanizam ispravljen Elaborat geodetskih radova kako bi dobila upotrebnu dozvolu za stazu za testiranje guma. Naime, 19.oktobra. 2022. godine “Toyo Tires Serbia“ je podneo zahtev za izdavanje upotrebne dozvole za stazu za testiranje guma međutim, elaborat geodetskih radova objekta nije urađen u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odbijen zahtev Tojo Tajersa za upotrebnu dozvolu za stazu za testiranje guma

  Japanska kompanija Tojo Tajers najkasnije u roku od mesec danamora dostaviti  Odeljenju za urbanizam ispravljen Elaborat geodetskih radova kako bi dobila upotrebnu dozvolu za stazu za testiranje guma.

  Naime, 19.oktobra. 2022. godine “Toyo Tires Serbia“ je podneo zahtev za izdavanje upotrebne dozvole za stazu za testiranje guma međutim, elaborat geodetskih radova objekta nije urađen u skladu sa Pravilnikom o katastarskom premeru, te je konstatovano da je potrebno dostaviti ispravljen elaborat Takođe, utvrđeno je da uz zahtev nije priložena sva dokumentacija.

  S obzirom da nisu ispunjeni formalni uslovi, Tojo Tajers je dužan da u roku od 10 dana od prijema ovog rešenja, a najkasnije 30 dana otkloni sve nedostatke. Ovo rešenje je objavljeno 25. oktobra 2022. godine.

  Podsetimo da je predsednik opštine Inđija, Vladimir Gak ranije izjavio da će Tojo Tajers trošiti prirodni gas onoliko koliko danas Javno preduzeće za distribuciju prirodnog gasa prihoduje odnosno isporučuje potrošačima. Zahvaljujuči tome, tvrdi Gak, opština Inđija će imati dovoljno novca da finansira projekte koji su u javnom interesu. Tada je rekao da će japanska kompanija zvanično početi sa radom krajem ove ili početkom januara naredne godine.

  Na poslednjoj sednici Skupštine opšđtine Inđija, prilikom obrazloženja predloga za dodelu Oktobarske nagrade, predsednik opštine Vladimir Gak je rekao da će zahvaljujući japanskoj kompaniji, lokalni budžet biti povećan za 1,5 miliona evra.

  Naslovna: Pixabay

  IN Medija

  Pročitajte još.:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/danas-i-zvanicno-tojo-tajers-dobija-oktobarsku-nagradu/

  .

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija