• Odbojkašice osvojile bronzu

  Odbojkašice Srbije osvojile su bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, savladavši Južnu Koreju u borbi za treće mesto sa 3:0, po setovima 25:18, 25:15, 25:15. Selektor Zoran Terzić rekao je da je bronzano odličje jedno od najvažnijih medalja, jer je bilo izuzetno teško napraviti sastav ekipe za OI, jer su izostale važne igračice. – […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odbojkašice osvojile bronzu

  Odbojkašice Srbije osvojile su bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju, savladavši Južnu Koreju u borbi za treće mesto sa 3:0, po setovima 25:18, 25:15, 25:15.

  Selektor Zoran Terzić rekao je da je bronzano odličje jedno od najvažnijih medalja, jer je bilo izuzetno teško napraviti sastav ekipe za OI, jer su izostale važne igračice.

  Jednostavno, to nije ona ekipa koja je 2018. postala prvak sveta, ali opet smo uzeli medalju na najvećem takmičenju na svetu i to drugi put zaredom – rekao je Terzić.

  Kapitenka reprezentacije Maja Ognjenović rekla je da joj je želja da nastupa za reprezentaciju i na Olimpijskim igrama u Parizu.

  Odbojkašice za desetak dana očekuje i Evropsko prvenstvo a jedan od domaćina biće Beograd.

  One su sada umorne, prazne, nadam se da će brzo prevazići, dobiće nekoliko dana odmora, ali malo, za samo 10 dana počinje EP. Polako, gledaćemo iz meča u meč da dižu formu i budu najbolje kad je najpotrebnije – rekao je Terzić.

  Autor: IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI

  Manifestacija Dan porodice košta 2,5 miliona dinara

  Manifestacija Dan porodice u Inđiji se obelažava u sredu 15. maja besplatnim projekcijama dečijih crtaća i 16. maja svečanom manifestacijom u organizaciji Udruženja penzionera opštine […]