• Održan protest stanovnika Kamenove ulice

  Stanovnici Kamenove ulice u Inđiji održali su mirni protest koji je počeo oko 15 sati. Razlog njihovog nezadovoljstva je što se pomenuta ulica nalazi tik uz železničku prugu gde se odvijaju radovi. Pored problema koji su im stvorili izvođači radova na brzoj pruzi dodatni im stvaraju teški kamioni koji tom ulicom prolaze. Kamioni podižu prašinu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Održan protest stanovnika Kamenove ulice

  Stanovnici Kamenove ulice u Inđiji održali su mirni protest koji je počeo oko 15 sati. Razlog njihovog nezadovoljstva je što se pomenuta ulica nalazi tik uz železničku prugu gde se odvijaju radovi.

  Pored problema koji su im stvorili izvođači radova na brzoj pruzi dodatni im stvaraju teški kamioni koji tom ulicom prolaze. Kamioni podižu prašinu te je u toku leta nemoguće boraviti u dvorištu pa ni otvarati prozore. U toku kišnog perioda, u ulici se stvaraju ogromne bare tako da bez gumenih čizama, stanovnici tog dela grada ne mogu iz svojih kuća izaći.

  Podsetimo, stanovnici tog dela grada su prikupili blizu stotinu potpisa koje su predali u zgradi opštine Inđija zahtevajući hitan sastanak sa predsednikom opštine Vladimirom Gakom ili sa nekim od njegovih saradnika

  Uz pismo koje su predali prvom čoveku opštine Inđija, Vladimiru Gaku, dali su i rok predstavnicima lokalne samouprave od sedam dana. Međutim, odgovora nadležnih nije bilo te su se odučili za miran protest.

  Na današnjem protestu, stanovnici Kamenove su još jednom zahtevali od lokalne vlasti i predsednika opštine Vladimira Gaka da se pronađe rešenje njihovog problema ili bar da im se neko iz lokalne samouprave obrati.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija