Održan prvi memorijal „Miomir Mića Maletić“

KDT “Železničar” iz Inđije danas je  bio domaćin dizačima tegova iz Srbije i regiona u okviru prvog memorijala „Miomir Mića Maletić“ . Memorijal je organizovan u čast  legendarnog dizača tegova po kom memorijal nosi ime u sklopu kojeg je održano pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije za juniore & U23, i prevenstvo Srbije za studente. Na […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Održan prvi memorijal „Miomir Mića Maletić“

KDT “Železničar” iz Inđije danas je  bio domaćin dizačima tegova iz Srbije i regiona u okviru prvog memorijala „Miomir Mića Maletić“ . Memorijal je organizovan u čast  legendarnog dizača tegova po kom memorijal nosi ime u sklopu kojeg je održano pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije za juniore & U23, i prevenstvo Srbije za studente.

Na turniru koji je organizovan u čast  višestukog prvaka i rekordera bivše Jugoslavije u dizanju tegova, reprezentativaca i učesnika Olimpijade 1972. godine učestvovalo je 50 takmičara iz Srbije i Hrvatske. Na memorijalu su takmičari odmerili snage u juniorskoj konkurenciji u deset težinskih kategorija kao i prvenstvo za studente.

Prvi memorijal “Miomir Mića Maletić” organizovao je KDT “Železničar” Inđija, a pokrovitelji događaja su Savez Srbije za dizanje tegova, Savez Vojvodine za dizanje tegova i opština Inđija.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Sport

Inđija Indiansi šampioni Srbije

Stadion FK Hajduk u Beški bio je epicentar sjajnog fleg fudbala ovog vikenda, gde su Inđija Indians zasluženo osvojili šampionsku titulu na Finalnom turniru Seniorske fleg lige Srbije 2023.

FK Inđija: Igrači odbili da treniraju zbog neisplaćenih plata

Igrači fudbalskog kluba „Inđija“ danas nisu trenirali u znak protesta. Razlog je, kako saznaje IN Medija,  kašnjenje plate u poslednja tri meseca. Takođe, u istom periodu za igrače koji nisu iz Inđije nisu plaćene kirije za stan.

Nižu se uspesi Indiansa, osigurano finale

Indiansi su pokazali svoju nadmoć na trećem i poslednjem turniru u ligaškom delu seniorske fleg lige Srbije 2023. godine, održanom 22. oktobra na terenu FK Hajduk Beška. Tim sezonu završava sa savršenim rekordom – 12 pobeda iz 12 utakmica, što ih čini ozbiljnim favoritima za osvajanje prvenstva. Na trećem turniru, timovi su ostvarili sledeće rezultate: […]