• Održan prvi memorijal „Miomir Mića Maletić“

  KDT “Železničar” iz Inđije danas je  bio domaćin dizačima tegova iz Srbije i regiona u okviru prvog memorijala „Miomir Mića Maletić“ . Memorijal je organizovan u čast  legendarnog dizača tegova po kom memorijal nosi ime u sklopu kojeg je održano pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije za juniore & U23, i prevenstvo Srbije za studente. Na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Održan prvi memorijal „Miomir Mića Maletić“

  KDT “Železničar” iz Inđije danas je  bio domaćin dizačima tegova iz Srbije i regiona u okviru prvog memorijala „Miomir Mića Maletić“ . Memorijal je organizovan u čast  legendarnog dizača tegova po kom memorijal nosi ime u sklopu kojeg je održano pojedinačno i ekipno prvenstvo Srbije za juniore & U23, i prevenstvo Srbije za studente.

  Na turniru koji je organizovan u čast  višestukog prvaka i rekordera bivše Jugoslavije u dizanju tegova, reprezentativaca i učesnika Olimpijade 1972. godine učestvovalo je 50 takmičara iz Srbije i Hrvatske. Na memorijalu su takmičari odmerili snage u juniorskoj konkurenciji u deset težinskih kategorija kao i prvenstvo za studente.

  Prvi memorijal “Miomir Mića Maletić” organizovao je KDT “Železničar” Inđija, a pokrovitelji događaja su Savez Srbije za dizanje tegova, Savez Vojvodine za dizanje tegova i opština Inđija.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport