• Održana promocija knjige „Parabola jednog neurotika“

  Knjiga pulskog multimedijalnog umetnika Đurice Ciganovića „Parabola jednog neurotika“ predstavljena je sinoć inđijskoj publici u velikoj sali Kulturnog centra. Početak prezentacije, obeležio je performans autora, saopštio je KCI, dodajući da je moderator večeri bio reditelj i dramaturg Dušan Gojkov, osnivač i glavni i odgovorni urednik Balkanskog književnog glasnika, izdavačke kuće koja je objavila knjigu „Parabola […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Održana promocija knjige „Parabola jednog neurotika“

  Knjiga pulskog multimedijalnog umetnika Đurice Ciganovića „Parabola jednog neurotika“ predstavljena je sinoć inđijskoj publici u velikoj sali Kulturnog centra.

  Početak prezentacije, obeležio je performans autora, saopštio je KCI, dodajući da je moderator večeri bio reditelj i dramaturg Dušan Gojkov, osnivač i glavni i odgovorni urednik Balkanskog književnog glasnika, izdavačke kuće koja je objavila knjigu „Parabola jednog neurotika“.

  – Knjiga čijoj smo veoma interesantnoj promociji bili u prilici da prisustvujemo, služi humanizovanju čoveka koji se otuđio, zbacio i zaboravio civilizacijske tekovine – ističe se u saopštenju.

  Opština Inđija bila je partner festivala u Puli, 2017. i 2018. pod nazivom „Dani srpske kulture u Istri“ i tom prilikom je ostvarena kulturna saradnja sa Srpskim kulturnim centrom u Istri. Ciganovićeva knjiga nastala je u saradnji te dve insituucije, kaže se u saopštenju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura